Om mig

Jeg har altid svinget, som et pendul imellem to poler, fordybelsen i det kreative som billedkunstner og udviklingsarbejdet med mennesker. I en alder af 45 år har jeg erkendt, at når pendulet svinger imellem de to poler, har jeg det bedst i mit arbejdsliv.

Jeg er uddannet tekstildesigner/trykker og har arbejdet primært med billedkunst de sidste 10 år.

I 2012 blev min mand diagnosticeret med en uhelbredelig sygdom. Kort fortalt måtte vi selv finde helbredelses muligheder og efter at have trævlet landet ja nærmest verden igennem, efter en behandler som kunne hjælpe, fandt vi Gunver Juul. Hun er et fyrtårn i verden af holistiske terapeuter og så hun var det helt rigtige sted, for os at kaste anker. Første gang vi var hos hende fortalte hun, at hun startede uddannelse op. Noget inde i mig blev tændt, jeg måtte gå i dybden med hvordan vi fysisk hænger sammen og 3 1/2 år efter kunne jeg kalde mig selv Holistisk Biomedicinsk terapeut.

Med tiden har jeg bygget ovenpå og taget en masse kurser, masterclasses osv.

Nu synes jeg det er det vildeste, at møde mennesker som ønsker en forandring og få lov til at blive deres hjælper, vidne og samarbejdspartner i den proces, hvor vi prøver os frem og finder løsningen på lige netop deres problemstilling.

På bloggen kan du læse mere….

Interesser:

Bæredygtighed

Æstetik

Fællesskaber

Terapi

Kunst

Design

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller ønsker behandling, er du altid velkommen til at henvende dig til mig:

Sara Gade

Stensbyvej 28 B, 4773 Stensved

[email protected]

+45 23 88 14 26

Cvr. nr. 35 33 16 97